Uzaktan Eğitim Ücret İndirimi
Sayın Velimiz,
Covid-19 salgını nedeniyle geçirdiğimiz olağanüstü süreç boyunca eğitim kalitemizde yakaladığımız yüksek standardı uzaktan eğitim sürecinde de devam ettiriyoruz. Okulumuzda bulunan tüm kademelerde ders programları titizlikle planlanmış, maksimum verim elde edecek şekilde düzenlenmiş ve uygulaması sürdürülmektedir.
Bununla birlikte, sizlere dönem başında da belirttiğimiz gibi bu süreçte öğrencilerimize sunamadığımız hizmetler ve yemek ücretleri ile ilgili gerekli değerlendirme Yönetim Kurulu tarafından yapılmıştır. Buna göre uzaktan eğitim sürecinde öğrencimizin okulumuzdan alamadığı yemek ve diğer hizmetlerin hesaplanması neticesinde bu süreye karşılık gelen okul ücretinden %15 indirim yapılmasına karar verilmiştir.
Uzaktan eğitim süresinde yapılan indirim bedeli, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı ücretlerinden düşülerek gerçekleştirilecektir.
2021-2022 eğitim-öğretim yılı için kayıt yenilemeyen veya mezun olan öğrenci velilerimize iadeleri 30.06.2021 tarihinde yapılacaktır.
Halil ŞEKERCİ
Altın Nesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı